Sem Xhelili është një emër i njohur në rrjetet sociale për shkak të parodive që realizon por edhe sepse një shprehje e krijuar prej tij “Habibi come to dubai” është rikrijuar nga shumë personazhe VIP.

Marketing

I riu nga Gjilani ka vendosur që t’i ktheje disa këngë të artistëve shqiptarë në parodi, të cilat kanë tërhequr vëmendjen e të gjithëve.

Sem ishte i ftuar në emisionin Fol Shqip Show, ku tregoi për më shumë rreth videos së famshme se si u bë aq virale në rrjetin social Tik-Tok, dhe se përkrahja e madhe e njerëzve po e motivion dhe inspiron edhe për më shumë video të tilla.

Pas kësaj videoje të famshme ai tani tregon se tani ka më shumë shanca dashurie nga vajza të ndryshme e edhe nga vajzat e diasporës, por që tani momentalisht ai nuk e mendon të dal jashtë Kosovës.

Për këto dhe shumë të tjera, ndiqni intervistën e tij të plotë në Fol Shqip Show.

Marketing