Në vendin ku priten të afërmit mërgimtarë me buzëqeshje dhe përqafime, në Aeroportin e Prishtinës “Adem Jashari”, ka ndodhur një ngjarje jo shumë e zakonshme.

Marketing

Në një video të siguruar nga Kanal10, shihen disa persona të cilët në hapësirën e këtij aeroporti janë duke u rrahur mes veti.

Poashtu gjatë kacafytjes, personat edhe përdorin fjalë banale dhe shajnë njëri-tjetrin.

Marketing