Dëshironi të fitoni para nga instagrami? Doni që të zhvilloni sa më shumë biznesin tuaj? Atëherë zgjidhja e kësaj është ekspertja e parë shqiptare e Instagramit, Bleranda Musa.

Marketing

Si profesioniste e këtij rrejti social, ajo mund t’ju jap shumë këshilla se si të jeni të suksesshëm dhe ta shfrytëzoni sa më mirë Instagramin.

“Përmes instagramit mund të fitojnë të gjitha bizneset, të gjithë njerzit që janë të interesuar, vetëm se duhet ta caktojnë një fushë, ta kenë një strategji të caktuar dhe pasi që ta kenë një strategji të caktuar ata mund të përfitojnë përmes konsulencës, i book-ut dhe përmes produkteve dhe shërbimeve që ata i kanë”.

Bleranda tregon se kërkesat për këtë gjë nga klientët janë të mëdha. Por, pse zgjodhi që në instagramin e saj të dominoj ngjyra e verdhë? Ndiqeni intervistën e plotë dhënë emisionit “Fol Shqip” Show me drejtues Altin Marku. /Albora.ch/

Marketing