Në orën 00:01 në Klinikën e Gjinekologjisë të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës u lind foshnja e parë për vitin 2022.

Marketing

Foshnja e parë për vitin 2022 është e gjinisë mashkullore.

Nëna është nga Prishtina dhe ky është fëmija i parë i saj.

Këtë lajm e ka bërë të ditur për KP-në, drejtori i Klinikës, Jakup Ismaili.

Marketing