Një lajm jo të mirë jo vetëm për bizneset e Malit të Zi, por edhe për fëmijët pa pasaporta nga Kosova dhe familjet e tyre u dha sot nga zyrtarët e Malit të Zi.

Marketing

Për hyrje jo vetëm në vendkalimin kufitar Sukobin-Muriqan për në Malë të Zi, por edhe në vend kalimet tjera të miturve nga Kosova për kalim nuk u lejohet as sivjet kalimi me çertifikata të lindjes, por me pasaport.

Kosovarëve u kërkohet që të mos nisen drejt Malit të Zi pa dokumente adekuate, sepse do kthehen pas.

Zëvendës sekretari gjeneral i Malit të Zi Ilir Harasani, ka kërkuar nga kosovarët që të mos ia mësyejnë Malit të Zi me fëmijë me certifikata

Marketing