Në takimin e zhvilluar mes Kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti dhe atij në detyrë të Malit të Zi, Dritan Abzoviq.

Marketing

Gjatë këtij takimi është nënshkruar marrëveshja për shërbime ajrore mes Kosovës dhe Malit të Zi.

Kryeministri Kurti pas nënshkrimit tha se kjo marrëveshje ofron mundësi të reja të zhvillimit të aviacionit civil.

“Marrëveshja që e nënshkruam  sot ofron mundësi të reja të zhvillimit të aviacionit civil, mundëson shkurtimin e rrugëve ajrore e të kohës së fluturimit për 15 minuta”, është shprehur ai.

Marketing