Amir Nezaj jeton jashtë atdheut që nga viti 1989.

Marketing

Këto vite të mërgimit, ai i ka kaluar mes Gjermanisë dhe Zvicrës.

Ai ishte detyruar të largohet nga vendi për shkak të regjimit të atëhershëm.

Nezaj edhe pse tani është 51 vjeçar nuk e ka humbur kurrë shpresën se do të vijë ajo ditë ku do ta shpreh talentin e tij.

E pikërisht këtë e ka vendosur ta bëj në Fol Shqip Show.

Amir Nezaj

Ai ka treguar që di të imitoj shumë personazhe të humorit shqiptarë.

“Di të imitoj Dadën Puc, Ukën, imitoj Qumilin, ka shumë personazhe të cilat nuk me bien ndërmend “, është shprehur ai.

Në videon e mëposhtme mund të shikoni personazhet që di t`i imitoj Nezaj, duke përfshirë këtu Qumilin, Shefqet Krasniqin, Milaim Zekën, etj..

Marketing