Booms është një reper shqiptar që bën rep në gjuhën frënge.

Marketing

Edonis Zeqiri ka qenë i ftuar në emisionin Fol Shqip Show, ku ka promovuar këngën e tij më të re.

Këngën ka vendosur që ta titulloj “Calibre”, ku e ka përcjell me videoklip.

Gjatë intervistës, reperi shqiptar ka thënë se tekstet e këngëve të tija nuk përmbajnë fjalët të pista.

Gjate emisionit Fol Shqip Show

Ndërkaq, dëshira e tij është që të bëhet reper i njohur për shqiptarët, pastaj të bëhet artis ndërkombëtarë.

“Kisha pas dëshirë së pari me u bë i njohur të shqiptarët, pastaj te të huajit. Kisha pas dëshirë me rrit emrin tim kahmos me shku nëpër diskoteka, me qit muzikën teme”, ka thënë ai.

Booms ka treguar se vazhdimisht është duke punuar.

Gjate emisionit Fol Shqip Show

“Tash jam duke i bërë 2 ose 3 muzika në gjuhen shqipe me frëngjisht, më i përzi. Edhe po kam qejf me bë një videoklip, gjysmën në Zvicër dhe gjysmën në Kosovë. Së pari jemi duke e bërë instrumentalin”, ka thënë ai.

Albora.ch

Marketing