Kolonat dhe pritjet në pikëkalimet kufitare të Kosovës po vazhdojnë edhe sot. Sipas të dhënave zyrtare nga Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar, 30 deri 40 minuta janë pritjet në pikat kufiatre Merdarë dhe Dheu i Bardhë.

Ndërsa kolonat në dalje të Merdarës dhe pikës tjetër Dheu i Bardhë janë 50-70 metra, derisa në pikat e tjera si Bërnjak, Jarinjë, Vërmicë, Hani i Elezit pritjet janë normale./albora.ch/
Marketing