Qindra ushtarë të Forcës dhe Sigurisë së Kosovës kanë aplikuar në ambasadën e Gjermanisë për viza pune.

Për numrin e madh të ushtarakëve të FSK-së që duan të largohen AP merr vesh se edhe Ambasadori gjerman në Kosovë, Joern Rohde, e ka njoftuar ministrin e Mbrojtës Armend Mehaj.

Marketing

Për këtë çështje ka shkruar në Facebook edhe analisti politik Gazmir Raci.

A e ka pyetur ministrin e Mbrojtës Armend Mehaj se “a është e vërtetë që “800 ushtarë të Kosovës kanë aplikuar për viza pune?”.

Zyrtarisht nga Ministria e Mbrojtjes nuk ka ende ndonjë përgjigje në pyetjet rreth kësaj çështje./albora.ch/

Marketing