Të gjithë e njohin si Flavio nga Tirana, por pak janë ata që e dinë emrin dhe historinë e vërtetë të 22-vjeçarit.

Ai është Veaceslav Zyka, djali i dy prindërve rusë, që ka lindur në Moldavi.

I pyetur se a ndihet shqiptar apo rus, ai tha se ndjehet shqiptar dhe se me Moskën e lidh vetëm origjina e nënës, transmeton albora.ch.

Marketing

Ndërsa nëse do të ishte në mes të një zgjedhje midis pasaportës ruse dhe asaj shqiptare, Flavio pa dyshim tha se do zgjidhte shqiptaren, pasi i njeh zakonet, traditën, gjuhën dhe historinë./albora.ch/

VIDEOMarketing