Në turneun ndërkombëtar në Lendava të Sllovenisë për grupmoshat U12, U14, U16, U21, që u mbajt dje, pjesëmarrës ishin 184 garues dhe 32 klube nga 4 shtete. Nga Kosova në këtë turne morën pjesë 6 garues në grupmoshen U21. Të gjithë fituan medalje, 4 ishin të arta, një i argjendtë dhe një i bronztë.

Marketing

Bashkë me ta kanë udhëtuar edhe trajneri Driton Kuka dhe ndihmës trajnerët Majlinda Kelmendi e Fatos Tabaku.

Dardan Cena -73 kg – i artë

Anes Veseli -100 kg – i artë

Fatjona Kasapi -57kg – e artë

Dëbora Gjakova -63 kg – e artë

Muhamedin Veseli -66 kg – i argjendtë

Rios Kuka +100 kg – i bronztë.

 /albora.ch/

Marketing