Pas Novak Djokoviçit të cilit iu ndalua pjesëmarrja në “Australian Open” pasi nuk i plotësonte kriteret anti-Covid të vendosura nga autoritetet vendase, rast i ngjashëm sot është përsëritur edhe me tenisten Renata Voracova, e cila kishte mundur të hynte në vend dhe madje të merrte pjesë në turne.

Marketing

Raportohet se autoritet australiane e kanë ndaluar Voracovan e cila është transferuar në të njëjtin hotel ku ndodhet Novak Djokoviç. Australianët e kanë anuluar vizën për tenisten çeke e cila duhet të kthehet menjëherë në vendin e saj. /albora/ch/

Marketing