Nga Teatri i Ëndrrave në Shtëpinë e Zotit, ishte një udhëtim për ish-yllin e Manchester United, Philip Mulryne.

Marketing

Ndërsa shumica e ish-futbollistëve profesionistë kalojnë në menaxhim ose përparojnë në profesion pasi i varin këpucët, ky stil jetese nuk është aplikuar nga të gjithë.

Pasi ndërroi skenën e Premier Ligës, Mulryne u stërvit si prift katolik romak pas daljes në pension, dhe megjithëse tani po shijon një karrierë krejtësisht të ndryshme, Mulryne e vlerëson sportin e tij të mëparshëm si një “mjet të mrekullueshëm për të mësuar virtyte të mëdha”.

I lindur në Belfast, mesfushori u anëtarësua në United në moshën 14-vjeçare dhe ishte anëtar i ekipit fitues të FA Youth Cup të klubit në vitin 1995 së bashku me Phil Neville, shkruan DailyStar.

“Kam pasur një jetë të mrekullueshme si futbollist dhe isha shumë i privilegjuar, por me të gjitha gjërat përreth kuptova që përfundimisht kishte një lloj zbrazëtie me të. Isha mjaft i tronditur – pse nuk jam i lumtur kur kam gjithçka që duan të rinjtë”, tha ai.

“Më nisi në një udhëtim drejt eksplorimit të besimit tim, besimit që kisha si i ri”.

“Futbolli ishte ngritje dhe ulje e madhe dhe këtu ishte diçka që më jepte një ndjenjë të qëndrueshme kënaqësie”. /albora.ch/

Marketing