Lionel Messi është sportisti më i paguar në botë, sipas një publikimi nga revista Forbes.

Marketing

Sipas raportimit të mediave ndërkombëtare, Messi ka fituar 130 milionë dollarë apo mbi (125 milionë euro), nga të cilat 75 milionë nga paga dhe pjesa e tjetër 55 milionësh nga sponsorizimet apo angazhimet e tjera.

Vendin e dytë e zë basketbollisti Lebron James, me 121 milionë dollarë apo mbi 116 milionë euro.

Pas tij vjen Cristiano Ronaldo, me 115 milionë dollarë apo mbi 110 milionë euro.

Kështu duket lista e publikuar nga revista e njohur Forbes:

Marketing