Luan Krasniqi, boksieri shqiptaro-gjerman i kategorisë së rëndë, ka pasur një periudhë të lavdishme.

Marketing

Ai, është një ndër emrat që na ka bërë më shumë krenar derisa ka qenë në ring!

Luani, vazhdon të jetoj dhe veproj në Gjermani, madje ka një faqe me mjaftë ndjekës, ku ekspozon fotot dhe aktivitetet e tij.

Kaq shumë ka ndryshuar Luani ndër vitesh.

Marketing