Tre ditë pas aplikimit për NATO, një fabrikë finlandeze ka nxjerrë në shitje një birrë me emrin e organizatës së njohur. Birra finlandeze ka logo mburojën metalike me simbolin e NATO-s.

Marketing

Drejtori i fabrikës, Petteri Vanttinen ka thënë se birra ka një shije sigurie dhe ka aluzion lirie.

Emri i birrës është pjesë e shprehjes finlandeze “Otan olutta” që do të thotë “Do ta pi një birrë”, dhe shkurtesa franceze për NATO-n, që është “OTAN”.

Marketing