Instalimi në një kishë në Poloni la pa fjalë shumë njerëz ndërsa imazhet u bënë menjëherë virale.

Marketing

Sipas shumë pikëpamjeve të saj, kisha ende i përket më shumë mesjetës sesa botës moderne.

Por kur bëhet fjalë për donacione – faltorja pranon të gjitha opsionet dhe hijeshitë e teknologjisë moderne.

“Qytetërimi kibernetikë në jetën reale”, shkruan përbri imazhet të publikuar në Facebook. 

https://www.facebook.com/SquattingSlavs/posts/565169805770026

Marketing