Edhe pse duket e thjeshtë, megjithatë është diçka që do t’ju duhet

Marketing

Në një varg të gjatë enigmash, interneti ofron edhe një tjetër, që do të jetë një sfidë e vërtetë për sytë tuaj.

Pra, para jush është një ilustrim në të cilin janë vizatuar dhjetëra shtëpi, d.m.th., korgi që luajnë me lodra apo shijojnë ushqimin.

Asgjë e pazakontë, apo jo?

Epo, këtu e keni gabim,.

Autorët e këtij ilustrimi kanë vizatuar një kurorë në kokën e një qeni dhe detyra juaj është ta gjeni atë në më pak se 48 sekonda.

Edhe pse duket e thjeshtë, na besoni se nuk është, sepse ngjyra e kurorës dhe sfondi janë të ngjashme.

Nëse keni nevojë për ndihmë, përqendrohuni në pjesën e poshtme të ilustrimit.

E gjetët?

Nëse ende nuk keni arritur ta dalloni, zgjidhjen e duhur e gjeni në artikullin e nesërm, të përditësuar.

Marketing