Lara Gut-Behrami ishte paksa e pafat këtë fundjavë. Në zbritjen e së shtunës, është një e qindta e sekondës i mungoi vendit tw saj në podium, shkruan Blick, përcjell Albora.ch.

Marketing

Në Super-G të dielën janë tre. Por në fillim nuk dukej se Tessinerin do të vraponte. Në çdo interim, hipoteka e drejtuesit rritet. Por në seksionin e fundit, ajo bën sërish shumë kohë dhe ndërkohë përfundon në vendin e tretë. Por në fund nuk mjafton.

Cornelia Hutter fillon direkt pas saj dhe parandalon një përfundim zviceran në podium në Cortina. Por as austriaku nuk mund ta kalojë liderin Ragnhild Mowinckel. Norvegjezi krijon një mega kohë në dëborë dhe distancon një fushë ndryshe të ngushtë me tre të dhjetat e sekondës. Pas vendit të dytë një ditë më parë, shoqja e dhomës e ekspertes së SRF Tina Weihrater kurorëzoi fituesen në Super-G.

Zviceranet

4. Lara Gut-Behrami +50.0

10. Michelle Gisin +0.83

12. Joana Hahlen +0.93

14. Wendy Holdener +1.06

25. Priska Nufer +1.73

26. Stephanie Jenal +1.89

Marketing