Sot pak mesdite një person i moshës rreth 40 vjeçare i nacionalitetit maqedon, ka rënë nga kati i 8 i ndërtesës që ndoshet në bllokun 70 në Tetovë.

Marketing

Ai është dërguar në spital me shenja jete, dhe për shkak të lëndimeve është dërguar në spitalin Klinik në Shkup.

Personi në fjalë ka jetuar së bashku me nënën e tijë, dhe sipas informatave jozyrtare ka pasur probleme shëndetësore./tetova1

Marketing