Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Kosovës e ka dënuar dhe quajtur si të papranueshëm sulmin e forcave ruse mbi Konsullatën e Nderit të Shqipërisë, në qytetin Kharkiv në Ukrainë.

Marketing

Në reagimin e MPJ-së së Kosovës përmenden edhe sulmet tjera mbi institucione diplomatike në Ukrainë nga agresorët rusë.

Konsullata e nderit u dëmtua rëndë prej një sulmi ajror rus. /albora.ch/

Marketing