Interesim i madh dhe radhë të gjata pritjesh të qytetarëve janë parë sot te Qendra e Aplikimit për Vizë në Zvicër dhe Mbretëri të Bashkuar, në lagjen “Arbëria” në Prishtinë.

Marketing

Në pamjet e publikuara nga Indeksonline shohim se ka një interesim më të madh të qytetarëve për aplikim të vizave  në Zvicër dhe Mbretëri të Bashkuar.

Madje qytetarët janë shumë afër njëri-tjetrit, pa distancë, e cila në këtë kohë pandemie duhet të jetë primare, duke rrezikuar kështu edhe më shumë shëndetin e qytetarëve, në kohën kur në vendin tonë ka shpërthim të variantit Omicron./albora.ch/

Marketing