Gjykata federale australiane ka urdheruar që të prishet vendimi që tenistit serb Novak Djokovic t’i anulohet viza.

Marketing

Gjykatësi ka urdhëruar që Djokovic menjëherë të lirohet nga qendra ku është mbajtur ditëve të fundit dhe që t’i paguhen të gjitha shpenzimet.

Por asgjë ende s’ka përfunduar sa i përket pjesëmarrjes së Djokovic në turneun e Australian Open që fillon më 17 janar.

Ministri australian i Imigracionit ende ka kompetenca që t’ia anulojë ose jo vizën Djokovicit. /albora.ch/

Marketing