Shumë futbollistë ndryshojnë tërësisht pamjen e tyre pas përfundimit të karrierës së tyre. Shpesh shohim se janë mbipeshë ose ndryshojnë tërësisht stilin e veshjes.

Marketing

Diego Forlan është një nga ata që nuk ka ndryshuar shumë në pamje, por duket krejt ndryshe. Domethënë, duket se Forlani papritur është bërë shumë më i vjetër.

Ai mbahet mend për rrjetat e ekipeve kombëtare të Atletico Madrid, Villarreal dhe Uruguay.

Kujtohen fillesat e tij blu, por edhe dhuntia e tij për golashënues, që e bëri atë golashënuesin më të mirë të Botërorit 2010 në Afrikën e Jugut.

Fotoja e fundit që ka publikuar tregon pak më shumë rrudha se kohët e fundit, por edhe unë jam ulur dukshëm më shumë në mjekër.

Disa thonë se është një iluzion optik sepse është një aparat fotografik që kap një numër të madh detajesh, ndërsa të tjerë ende nuk mund të mos pyesin se si duket.

Foto: Wikipedia, Twitter

Marketing