Marketing

Një tjetër çmim do të ndahet për lojtarin më të mirë të vitit, por jo aq i rëndësishëm sa Topi i Artë nga ‘France Football’.

FIFA ka publikuar tre të nominuarit finalistë për çmimin e lojtarit më të mirë të vitit 2021.

Lionel Messi (fitues i Topit të Artë) dhe Robert Lewandowski janë edhe në këtë listë, derisa Mohamed Salah është krahë tyre.

Në garën për Topin e Artë, Salah nuk ishte në treshen e fundit, me vendin e tij që merrte Jorginho.

Egjiptiani garon për çmimin e më të mirit nga FIFA me dy lojtarë që kanë gjasat më të mëdha sesa ai për të fituar.

Marketing