Është një periudhë e veçantë e vitit ku bartë mesazhe urimi dhe gëzimi.

Marketing

Qytetarët e Kosovës i kanë planet dhe dëshirat e tyre për Vitin e Ri, ku disa prej tyre treguan për programin e mëngjesit në T7 , #Gjesi , planet dhe dëshirat që kanë për vitin 2023.

“Ishallah bëhet liberalizimi i vizave”- tha njëri nga qytetarët në Prishtinë.

“Dëshira ime për vitin 2023 është liberalizimi i vizave, duhet me udhëtu edhe ne”, tha një qytetar tjetër.

Për t’i dëgjuar dëshirat e tyre për vitin 2023, klikoni në këtë link.

Marketing