Një shqiptar 17-vjeçar ka humbur jetën si pasojë e një zjarri të rënë në një qendër pritëse për të miturit në Itali.

Marketing

I lënduar mbeti dhe një 16-vjeçar ganez, i cili pësoi djegie të rënda, por u arrit të shpëtohej me helikopter.

Ngjarja ka ndodhur në qendrën në Pasian di Prato, në provincën e Udines, Itali.

E reNuk dihen ende shkaqet e zjarrit, përveç përpjekjeve të ekipeve të shpëtimit, kanë ndërhyrë dhe po hetojnë edhe Karabinierët e Udines.

Marketing