Një mori fotosh janë shfaqur në internet që tregojnë një variant me një bazë rrote standarde dhe të zgjatur

Marketing

Ndërsa presim me durim që BMW të zbulojë modelin e ndërrimit të fytyrës së Serisë 3, një sërë fotosh që tregojnë një version standard dhe të zgjeruar për tregun kinez sapo janë shfaqur në internet, duke zbuluar një dizajn të përditësuar me shumë gjasa për t’u bartur në një model ndërkombëtar të shitur diku tjetër, duke përfshirë Veriun. Amerika, Australia dhe Australia.Evropa.

Në pjesën e përparme mund të shohim fenerët full-LED të marra nga BMW i3 eDrive35L i prezantuar së fundmi. Sidoqoftë, parakolpi i Serisë 3 me motor me djegie të brendshme ndryshon nga versioni elektrik, me një hyrje qendrore më të madhe dhe thithëse anësore më të holla në formë L me veshje të zezë.

Grila është gjithashtu e ndryshme me fole vertikale ose elemente horizontale të theksuara nga kromi.

Profili mbetet kryesisht i pandryshuar, me përjashtim të modelit të ri të rrotave dhe opsioneve të reja të ngjyrave.

Web Screenshot

Pragjet anësore janë një tjetër pikë diferencimi me i3 elektrik i cili ka hyrje shtesë pas rrotave të përparme. Parakolpi i pasmë i ridizajnuar merr një difuzor dukshëm më të madh, fenerët vertikalë të rrethuar nga veshje me ngjyrë të errët dhe tuba të dyfishtë shkarkimi me hapje kromi që janë shumë më të mëdha se tubat aktualë.

Disa Seria 3 do të kenë sensorë të hyrjes së përparme dhe një kamerë grilë si pjesë e paketës ADAS, e cila ndoshta nuk është standarde në Kinë. Duhet të theksohet se të gjitha modelet në foto janë të pajisura me paketën M Sport, dhe kështu me distinktivin M në parakolpët e përparmë. Kjo do të thotë që ne ndoshta do të shohim një dizajn paksa të ndryshëm të parakolpit në nivelet e zakonshme të pajisjeve.

Për sa i përket dimensioneve, Seria 3 është e gjatë 473 cm, me një bazë rrote prej 285 cm. Versioni Li është 484 cm i gjatë, me një bazë të zgjatur të rrotave prej 296 cm. Këto shifra janë shumë të ngjashme, por jo identike me i3 eDrive35L.

Web Screenshot

Edhe pse nuk morëm foto nga kabina, ndërrimi i fytyrës i Serisë 3 ka të ngjarë të trashëgojë ekranin e ri të lakuar nga i3 eDrive35L, duke përfshirë një panel instrumentesh dixhitale dhe ekran me prekje info-argëtuese që do të funksionojë në sistemin më të fundit iDrive 8.

Sipas specifikimeve, Seria 3 do të jetë e disponueshme në Kinë me tre motorë benzinë ​​- 320i prodhon 156 hp (115 kW), 325i 183 hp (135 kW) dhe 330i merr 245 hp (180 kW).

Web Screenshot

Në Evropë dhe Amerikën e Veriut, oferta e grupit të fuqisë do të përfshijë patjetër më shumë opsione të elektrizuara, duke përfshirë hibride të buta dhe hibride plug-in, me variante me naftë që mund të jetojnë edhe për disa vite të tjera, shkruan jutarnji.hr.

Premiera zyrtare e Serisë 3 të përditësuar sigurisht që do të bëhet në muajt në vijim dhe ajo duhet të arrijë në tregun tonë në fund të këtij viti. Përveç sedanit, versioni Touring do të marrë gjithashtu përditësime të ngjashme për tregjet ku do të jetë i disponueshëm.

Foto: Web Screenshot

Marketing