Pas një pune të madhe, të Altin Markut, pronar i Albora.ch dhe njëherit autorë i emisionit “Fol shqip”, i njohur si shtëpia e diasporës, dhe kotributit të tij në avancimin e kulturës dhe traditës shqiptare dhe njëherit ngritjen e imazhit të shqiptarëve në diasporë, është arritur marrëveshja mes Albora.ch dhe gazetës zvicrane Blick.ch

Marketing
See the source image
Logo
Blick logo

Tashmë shqiptarët kanë një dritare ku imazhi i tyre mund të duket më mirë, falë këtij bashkëpunimi.

Për derisa jemi mësuar të shohim figura të ndryshme shqiptare duke promovuar vetën në media vendore, sot është dhënë mundësia që përvec promovimit individuale, ky promovim mer përmasa të promovimit të shtetit dhe kulturës shqiptare.

Bashkëpunimit të parë i priu  rrëfim i jashtëzakonshëm i Lenës,  vajzës që ka lindur në Kosovë por që u rrit nga prindërit zviceranë. Kthimi i saj në vendlindje vite më vonë.

Me Albora.ch tashmë, historitë shqiptare nuk do të dëgjohen vetëm në gjuhën shqipe, por edhe në atë gjermane dhe frenge, falë avokimit të Altin Markut, njofton Albora.ch

Im Kosovo: Lena D. findet nach 20 Jahren leibliche Familie – Blick

Marketing