Në shtator, Zyra Federale e Rrugëve njoftoi një targa të re për transportuesit e biçikletave.

Të interesuarit mund ta porosisin shenjën nga data 1 mars, por do të duhet të bëjnë durim pas kësaj.

Targa e re është kopje e targës kryesore të pasme. Për të parandaluar çdo keqpërdorim, ai ka një ngjyrë bazë të kuqe në vend të të bardhës dhe nuk ka asnjë kuptim juridik të pavarur, transmeton albora.ch.

Vendet në kufi me Zvicrën kanë konfirmuar tashmë se shenja mund të përdoret në territorin e tyre.

Zyra Federale e Rrugëve shkruan në një deklaratë se, bazuar në gjendjen aktuale të njohurive, tabelat nuk do të dorëzohen deri në fund të marsit, rreth një muaj pas lansimit.

Arsyeja për këtë është se çdo shenjë është unike dhe për këtë arsye nuk mund të prodhohet paraprakisht si me numrat e zakonshëm të makinave./albora.ch/

Marketing
Marketing