Roberta Metsola është zgjedhur Presidentja e re e Parlamentit Evropian.

Marketing

Presidentja e Komisionit Evropian Ursula von der Leyen ka përgëzuar për detyrën e re eurodeputeten nga Malta, Roberta Metsola e cila u zgjodh sot në krye të Parlamentit Evropian.

“Urimet me te ngrohta @RobertaMetsola në zgjedhjen tuaj si Presidente në krye të Parlamentit Evropian.

Si gruaja e tretë që drejton këtë shtëpi fisnike, puna dhe vendosmëria juaj janë një frymëzim për të gjithë ne.

Ne do të punojmë ngushtë së bashku për rimëkëmbjen e BE-së dhe një të ardhme evropiane të gjelbër, dixhitale dhe të ndritshme,” shkruan Von der Leyen në Twitter./albora.ch/

Marketing