Trendi i ikjes nga Kosova nuk ka të ndalur. Hiç më larg se sot nga Mitrovica u largua një nga frizerët e rinj të qytetit.

Marketing

Përmes një postimi, shoku i tij Ramadan Beshiri, ka shkruar se Kosova e humbi edhe një fuqi punëtore.

Postimi i plotë:

Rruga e mbarë Fisi për në Kurbet, një djalë shembull në lagjen tonë. Patriot modern, i cili punoj nga fëmijëria dhe kontribuoj në familje e shoqëri. Sot, Kosova humbi edhe një fuqi punëtore, një berber, por mbi të gjitha një buzqeshje kaq të ëmbël./albora.ch/

Marketing