Për shkak të një efekti mbrojtës të pamjaftueshëm dhe të deklaruar në mënyrë të rreme, maska nuk mbron mjaftueshëm dhe mund të përbëjë rrezikun e dëmtimit të pakthyeshëm të shëndetit, u shpreh Suva në një deklaratë, raporton ticinonews, përcjellë albora.ch.

Marketing

Maskat në fjalë janë shitur nga Procurement Corp.

Kompania Suva fton të gjithë ata që janë në posedim të këtyre maskave të mos i përdorin më ato dhe të kontaktojnë drejtpërdrejt me Korporatën e Prokurimit.

Me vendim të autoriteteve kërkohet që të kthehen prodhimet dhe mos jenë më në treg për shitje. /albora

Marketing