Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka përsëritur edhe një herë qëndrimin e tij për Pavarësinë e Kosovës.

Marketing

Madje, Vuçiq tha se Serbia as ndërmend s’e ka ta njohë Kosovën.

Gjatë një interviste që po jep sonte në TV Prva, lideri serb tha se duhet bashkëpunim dhe bashkëjetesë me shqiptarët e Kosovës.

Ai deklaroi gjithashtu se nisma rajonale “Ballkani i Hapur” është ide e mirë për të ecur përpara si rajon./albora.ch/

Marketing