Prokuroria Themelore në Mitrovicë ka iniciuar procedurën disiplinore ndaj prokurores Stojanka Kasaloviq, lidhur me rastin e viktimës Lirije Qerimaj nga Llausha e Skenderajt.

Marketing

 “Prokuroria Themelore në Mitrovicë, njofton opinionin publik se pas kërkesës së Kryeprokurorit të Shtetit Aleksandër Lumezi, Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore në Mitrovicë Ismet Ujkani, pas analizimit të gjitha shkresave të lëndës dhe konform Ligjit për Përgjegjësinë Disiplinore të Gjyqtarëve dhe Prokurorëve, sipas detyrës zyrtare, ka iniciuar procedurën disiplinore ndaj prokurores S.K., lidhur me rastin e viktimës L.Q., nga Llausha e Skenderajt”, thuhet në njoftim. /albora.ch/

Marketing