Policia e Kosovës njoftoi se gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Kosovës kanë ndodhur gjithsej 82 aksidente trafiku. 26 aksidente kanë përfunduar me persona të lënduar dhe 56 të tjera me dëme materiale.

Marketing

Numri i lartë i aksidenteve ishte për shkak të borës dhe ngricave në rrugë.

Ndërkohë, ndaj pjesëmarrësve në trafik që kanë thyer rregullat e komunikacionit, policia ka shqiptuar 1047 gjoba kundërvajtëse, thuhet në raport. /albora.ch /

Marketing