Ka nisur një fushatë e qytetarëve të Kosovës në të gjitha rrjetet sociale për anëtarësimin e Kosovës në NATO.

Marketing

Përmes hashtag #KosovoInNATO, përdoruesit e rrjeteve sociale janë duke postuar në profilet e tyre dhe se hashtagu në fjalë është bërë trend edhe në rrjetin social Twitter. Ky trend erdhi pasi kërkesës së institucioneve të Kosovës për anëtarësim në këtë aleancë.

Njëkohësisht, edhe kërkesa e ministrit të Mbrojtjes, Armend Mehaj, për anëtarësim në NATO ka marrë jehonë edhe në mediat botërore. /albora.ch/

Marketing