Policia në Prishtinë dje ka relaziuar një hetim në një lokacion të dyshuar, ku ka hasur 104 aparate për prodhimin e kriptovalutave BITCOIN.

Marketing

Sipas policisë, 55 nga këto aparate nuk kishin dokumentacion të nevojshëm, dhe kësisoji u sekuestruan nga zyrtarët e Doganës së Kosovës.

“Të gjitha veprimet janë marrë në konsultim dhe koordinim prokurorin dhe gjyqtarin kujdestar, rasti vazhdon të hetohet” thuhet në njoftimin e policisë. 

Marketing