Shteti i Qipros ku po mbahet Kampionati Evropian i Karatesë, nuk ka lejuar që të marrin pjesë garuesit nga Kosova.

Marketing

Kjo për shkak se Qiproja nuk njeh simbolet e Kosovës dhe si rrjedhojë në palestrën ku është paraparë të zhvillohet turneu, flamuri kosovar është i vetmi që nuk është vendosur në mesin e shteteve pjesëmarrëse.

Po ashtu edhe karateistët në faqen zyrtare janë regjistruar me emrin e federatës, pa simbolet shtetërore.

Albora.ch

Marketing