Ish- kreu i PD-së, Sali Berisha mbylli protestën te selia blu, ndërsa më vonte do të njoftojë për prtestën e radhës.

Marketing

Gjatë protestës pati incidente të shumta ku nuk munguan, plagosjet, dhe gazi lotsjellës.

Selia Blu u ngjante si një skenë krimi e rrethuar me shirit nga polica, ku nuk munguan incidentet e shumta  nga plagosjet te gazi lotsjellës.

Ndërkohë, deri më tani bilancet janë këto. Janë arrestuar mbi 10 persona, ndërkohë që është shoqëruar dhe Stresi i cili e shpërndau vetë lajmin. /albeu/

Gjithashtu bëhet e ditur se dy persona kanë përfundura në spital ku kanë pësuar dëmtime të lehta. /albora.ch/

Marketing