Klinika për mbjelljen e flokëve në Prishtinë “Ozone Hair Clinic” ofron zgjidhjen e duhur në trajtimet multi-terapeutike të rënies së flokëve, restaurimin dhe zëvendësimin e flokëve për burrat dhe gratë që vuajnë nga fazat e hershme të rënies së flokëve si alopecia dhe rrallimi i flokëve.

Marketing

Me teknologjinë më të fundit, të provuar klinikisht, dhe me një staf profesionalisht të njohur shqiptarë dhe të huaj, me përvojë në mbjelljen e flokëve dhe trajtimet e flokëve FUE për procedurën e rritjes tyre,  ofrojnë edhe garantimin për parandalimin e rënies së flokëve të reja.

“Ozone Hair Clinic” për një kohë shumë të shkurtër ka thyer rekord klientësh, duke ofruar opsionet më të mira për nevojat tuaja individuale dhe pamjen më natyrale me stilet e përditësuara.

Klinika Ozone ofron privatësi dhe konfidencialitet të plotë për çdo klient të saj, duke bërë kështu që klientët e “Ozone Hair Clinic” të vijnë nga e gjithë bota.

Arritjet e suksesshme të “Ozone Hair Clinic” janë njohur nga disa recensues me reputacion të madh, ku tashmë  Klinika Ozone po vlerësohet si një vend që ofron shërbime dhe produkte të jashtëzakonshme për ata që vuajnë nga humbja e flokëve.

Të gjitha konsultat që klinika Ozone ofron janë falas. Gjatë konsultës ekzaminohen flokët dhe skalpi juaj ku përshkruhen trajtimet e ndryshme, duke përfshirë transplantin e flokëve. Pastaj jepet një përshkrim i detajuar se si kryhet transplantimi i flokëve, se si do të dukeni menjëherë pas mbjelljes së flokëve, sa kohë do të zgjasë flokët për t’u rritur. Ju gjithashtu do të keni mundësinë të bëni pyetje, të cilave “Ozone Hair Clinic” t’ju përgjigjet.

Në Klinikën Ozone ju mund të siguroheni për një mirëseardhje miqësore, një vlerësim të mirëkuptueshëm dhe përkushtim të plotë për t’ju ndihmuar të gjeni përgjigje për problemin tuaj./albora.ch/

Marketing