Marketing

Ikja e të rinjëve nga vendi po vazhdon në numër të madh drejt vendeve perendimore.

Shumica e tyre po e lënë vendin për një të ardhme më të mirë.

Mungesa e qytetarëve, e sidomos e punëtorëve në vendin tonë ka filluar të vërehet mjaft shumë, pasi shumë biznese po shpallin konkurse pune.

Por sektori që është goditur më së shumti nga ikja e të rinjëve është gastronomia dhe ndërtimi, shkruan Jepi zë.

Sot në media ka qarkulluar një fotografi ku shihet një kamarier i cili me lot në sy është përshendetur nga kolegët e tij, pasi ka marrë rrugën drejt mërgimit./albora.ch/

Marketing