Presidentja Vjosa Osmani e ka uruar Suedinë për marrjen e Presidencës së Këshillit të Bashkimit Evropian.

Marketing

“Mezi presim të punojmë së bashku për të përmbushur objektivat tona të përbashkëta”.

“Për ta sjellë Kosovën më afër BE-së dhe për të forcuar unitetin kundër përpjekjeve për të minuar vlerat dhe interesat tona të përbashkëta”, ka shkruar Osmani në Twitter.

Marketing