Sanksione më të ashpra kundër Rusisë duhet të forcohen, tha këshilltarja federale Karin Keller-Sutter.

Administrata federale po përgatit sot disa masa të mundshme. Këshilli Federal do të vendosë për këtë nesër.

Marketing

Kreu i Departamentit Federal të Drejtësisë dhe Policisë u tha gazetarëve sot para takimit të jashtëzakonshëm të ministrave të brendshëm të BE-së në Bruksel, me të cilin është e lidhur Konfederata.

Meqenëse ajo nuk mund të parashikojë diskutimet e së nesërmes në kolegjin qeveritar, Keller-Sutter nuk pranoi të jepte detaje se çfarë po përgatitet në tenxheren e administratës./albora.ch/

Marketing