Tanimë edhe mediat shqiptare do mund të filmojnë imazhe dhe video të Sistemit të Nisjes Hapësinore të saj dhe anijes Orion të NASA-s.

Marketing

Kështu ka bërë të ditur Ambasada e SHBA-së në Shqipëri, ku ka shpërndarë një njoftim që thotë se mediat amerikane dhe ndërkombëtare ftohen të regjistrohen për të dëshmuar këtë ngjarje historike.

Afati i fundit për të dorëzuar kërkesat për akreditim është data 18 Janar./albora.ch/

Marketing