Një mjeke kanadeze ka treguar për gëzimin e saj pas lindjes së një fëmije “Mrekulli” gjatë një fluturimi gjatë natës për në Ugandë

Marketing

Dr Aisha Khatib, një profesoreshë në Universitetin e Torontos, ishte në fluturimin e Qatar Airways nga Doha në Entebbe kur u nevojit ndihma e saj, raporton bbc, albora.ch.

Një punëtore migrante nga Uganda që po udhëtonte për në shtëpi nga Arabia Saudite ishte gati të lindte fëmijën e saj të parë. Fëmija, në fillim të javës së 35-të, lindi i shëndetshëm dhe u emërua mrekullia Aisha, sipas doktoreshës.

“Sa u afrova, pashë këtë grua të shtrirë në ndenjëse me kokën në drejtim të korridorit dhe këmbët drejt dritares. Dhe foshnja po dilte jashtë!” Dr Khatib u ndihmua nga dy pasagjerë të tjerë – një infermiere onkologjike dhe një pediatër.

“Kështu që unë thashë: “Urime është një vajzë”. Pastaj i gjithë avioni filloi të duartrokiste dhe brohoriste dhe ishte si ‘Oh, në rregull, unë jam në një aeroplan dhe të gjithë po e shikojnë këtë’.”Pjesa më e mirë e historisë është se ajo vendosi t’i vinte fëmijës emrin tim.”/albora.ch/

Marketing