Elma Aveiro, një nga motrat e Cristiano Ronaldos pas më shumë se 15 vitesh punë, ka njoftuar mbylljen e dyqanit të veshjeve CR7 në Madeira.

Ajo është shprehur përmes profilit të saj në istagram se duke qenë se koha nuk mjafton për gjithçka dhe duke qenë se jeta përbëhet nga faza, pas 15 vitesh ka vendosur të mbyll një kapitull të jetës s ësaj.

Marketing

“Nuk ishte një vendim i lehtë sepse këtu nisi ëndrra ime”, transmeton albora.ch.

Gjithashtu ajo ka treguar raftet e zbrazëta të ambienteve: “Shumë kujtime, pasazhe dhe momente që do të shënohen përgjithmonë në këtë faqe që do të ruaj në zemrën time”./albora.ch/

Marketing