Feriz Deliu pos në luftën e Kosovës, shkoi për të luftuar edhe në Maqedoninë e Veriut dhe në Luginë të Preshevës.

Marketing

Por, lufta e katërt e tij mund të jetë mbi 1 mijë e 500 kilometra larg vendlindjes. Ai e ka ndarë mendjen që të rreshtohet krahë forcave ukrainase dhe t’i drejtojë armën rusëve.

Gjendja e ukrainasve, ish-luftëtarit të UÇK-së i kujtojnë luftën e para 22 vjetëve në Kosovë, transmeton albora.ch.

Sipas tij ka edhe ish-bashkëluftëtarë të tjerë që dëshirojnë të shkojnë me të, por këtë ua ndalon ligji për bashkimin në konflikte të huaja të armatosura./albora.ch/

Marketing