Danimarka është vendi i parë evropian që lejon vullnetarët të bashkohen në luftimet në Ukrainë.

Shumë qytetarë të veshur me uniforma ushtarake janë nisur nga aeroporti i Kopenhagës për në Ukrainë, transmeton albora.ch.

Marketing

Thirrja e presidentit Zelenski është përqafuar nga shumë qytetarë të Evropës, ndërsa liderët e shumë vendeve janë shprehur gjithashtu se do të mbështesin të gjithë vullnetarët që do t’i bashkohen rezistencës së popullit ukrainas.

Edhe sekretarja e jashtme e Britanisë konfirmoi se ajo do të mbështeste çdo vullnetar që luftoi për Liri dhe Demokraci, jo vetëm në Ukrainë, por edhe në Evropë./albora.ch/

Marketing